Instrumenter

Vi har mange ulike typer instrumenter i korpset.

Vedlikehold

Som dere alle vet er det viktig å holde instrumentet vedlike gjennom året, så her er en link til videoer om vedlikehold av de ulike instrumentene: https://musikkorps.no/film-for-materialforvalter/

Her kan dere se mer detaljert informasjon om hvordan man bør vedlikeholde instrumentet:

Reparasjon

Dersom et instrument ikke fungerer som det skal, trenger reparasjon eller mer grundig vedlikehold, send en e-post til instrumentansvarlig@gsmk.no. Det er viktig at instrumentansvarlig får beskjed da vi kan få dekket deler på instrumentforsikring, samt at vi får registrert det i instrumentdatabasen.

Etter at instrumentansvarlig har fått beskjed kan instrumentet leveres inn til en av følgende verksteder der vi har fakturaavtale:

  • Viken Musikk på Majorstuen (Sørledalsveien, rett ved Majorstuen skole) har «alt» av utstyr, instrumenter, noe noter og også reparatører på både treblås og messing.
  • Den Lille Basun i Pilestredet nær OsloMet på Bislett. En butikk med utstyr, instrumenter og noter samt reparasjon. Også slagverk.
  • Treblåsstudio i Industrigata på Majorstuen (stort sett bare reparasjoner av treblås).
  • Hornaas musikk nær Gunierius senter. Har egen blåsavdeling med utstyr og instrumenter.

Evt bytte av instrument må også gå via instrumentansvarlig slik at vi vet hvem som har hvilket instrument til en hver tid.

PS: En god måte å holde instrumentet vedlike på er å bruke det…! 😉